UMBRIA

Kurs i håndtering av konflikter og vanskelige personalsaker at Agriturismo San Giovanni al Monte ,Umbria , Italy, Provincia di Perugia

Her får du kombinere opplæring i konflikthåndtering i rammen av Arbeidsmiljøloven med erfarne norske fagfolk, med italiensk bondegårdsferie med lokalprodusert mat og god drikke. I løpet av kurset vil du også bli introdusert i metoden faktaundersøkelse som er metoden blant andre Arbeidstilsynet anbefaler for å håndtere klager på mobbing og trakassering.
Undervisningsformen er en veksling mellom teoretisk gjennomgang, diskusjoner og mange praktiske oppgaver. Se vedlagt program for mer informasjon om kursets innhold.

Kursavgiften, intern transport og den middagen vi spiser ute på lokal restaurant (de andre måltidene spiser vi på kursstedet) betales i sin helhet når faktura sendes ut i løpet av august. I løpet av oppholdet får vi besøk av en lokal vinprodusent som lar oss bli kjent med de særpregede vinene fra vindistriktet Montefalco.
Påmeldingen er bindende.

Kursavgift 9.900 kroner
Transport t/r flyplassen 900 kroner
Middag på Al Leone 200 kroner
Get-toghether med vinkurs inkludert i kursavgiften
Opphold og måltider: 315 € (ca. 3.000 kroner) i dobbeltrom betales til Elena v/San Giovanni al Monte. Ved ønske om enkeltrom er det et tillegg på 100 €.

Merk at flyreisen til og fra Italia ikke inkluderes i prisen.
Sagt om kurset i 2017:
Utrolig lærerike dager! Å få komme til vakre Umbria, fjernt fra jobb og hverdagsliv, bidro til et godt utbytte av kurset i konflikthåndtering.
Det å få jobbe tett med to så dyktige forelesere og veiledere i en liten gruppe var effektiv læring innenfor et vanskelig og omfattende tema.
Anbefales! Kjersti Winther HR-leder